"Kombardo" til kursus i Jels

HOVEDBESTYRELSE: Jels Triathlon sørger, i samarbejde med Jels IF og Rødding Triathlon Klub, personer på minimum 21 år, som vil tage uddannelsen som trafikofficials.

Som trafikofficials får man opgaver hvor man skal regulere trafikken ved konkrete arrangementer, f.eks. ved duathlon- og triathlonstævnerne i Jels. Der kan sagtens være tale om mange andre arrangementer, hvis lysten og tiden er til det. Opgaverne er aflønnet og kan være et fint supplement til f.eks. SU'en. Beløbet kan også komme foreningen til gode, hvis man ønsker det.

Gennem kurset opnår man tilstrækkelig viden og kompetencer til at skulle regulere færdslen ved forskellige arrangementer. For at kunne gennemføre uddannelsen skal man have gyldigt kørekort samt gyldigt/nyere førstehjælpskursus.

Har man ikke førstehjælpskurset, indgår dette også som et led i uddannelsen. Alle udgifter i forbindelse med uddannelsen til trafikofficials får man selvfølgelig dækket.

Grunden til Jels Triathlon søger din hjælp, er at de kan se at der fremadrettet bliver stor mangel på folk der har netop denne uddannelse. Uden uddannede trafikofficials bliver arrangementer som triathlonstævner, cykelstævner mm. ikke afholdt, da det er et krav fra politiet at trafikofficials er tilstede for at styre trafikken.

Hvis du skulle have lyst til at bidrage til afholdelsen af fremtidige duathlon- og triathlonstævnerne i Jels, så tilmeld dig til Finn Bonde på 40 13 21 92 (gerne på SMS) eller via finnbonde@jels-if.dk – hurtigst muligt.

8. august 2019, kl. 23:35 (Dennis Kryger Sørensen)