Følg Jels IF på Facebook

To suppleanter søges

GYMNASTIK: Jels IF's gymnastikafdeling mangler to suppleanter til at træde ind, når foreningen holder generalforsamling den mandag den 7. februar kl. 19.00 i Foreningshuset.

Gymnastikafdelingen søger en kommende ildsjæl, som har lyst at gøre en forskel for gymnastikken i Jels. Man behøver ikke selv at dyrke gymnastik eller have børn, der går på et af holdene - blot man har lyst til det frivillige foreningsarbejde.

Der afholdes bestyrelsesmøder 4-6 gange om året, og man vil som suppleant skulle deltage i møderne. Derudover vil der naturligvis være mails og kommunikation via vores Facebook-gruppe. Møderne holdes privat, skiftevis og der er tit Karins hjemmelavet Napoleonshatte involveret.

Der er ikke krav til faste opgaver, man som suppleant, skal påtage sig. Der er har brug for holdninger/meninger, ideer og sparring - opgaverne byder man selv ind på - når man er klar.

Har du spørgsmål omkring foreningsarbejdet og bestyrelsens opgaver er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen - du finder vores kontaktinfo på https://www.jels-if.dk/gymnastik/bestyrelsen/.

Er du frisk på at være vores nye samarbejdspartner, så kontakt formand Susan Rasmussen på 31 57 87 86 eller næstformand/sekretær Karin Bybjerg Vest på 21 25 20 54.

Bestyrelsen består af Susan Rasmussen, Karin Bybjerg Vest, Nanna Kock Klogborg, Hans Hørlyck, Anne-Mette Juhl Simonsen - og de 2 afgående medlemmer Margit Weltz Sørensen og Lars Johansen.

28. januar 2022, kl. 15:37 (Dennis Kryger Sørensen)

• Design Classique
  • Thorhallen - Jels Kultur & Sportscenter