Følg Jels IF Gymnastik på facebook

25 år med gymnastik - en dag mange vil huske

GYMNASTIK: Jels IF's gymnastikafdeling havde 25 års jubilæum i år. Det blev fejret med en stor jubilæumsopvisning lørdag den 3. marts, hvor over 600 gymnaster var på gulvet.

Dagen startede tidligt, der skulle pyntes op i hallen og rundt i byen skulle flagalléen sættes op. Flagalléen var udlånt af Jels Borgenforening, det vil gymnastikforeningen gerne takke for. Inde i hallen var der foruden travlheden med balloner i snor og stole til de mange gæster også travlt med at øve instruktør-serie der skulle øves en gang eller to. Bag kulisserne var der juice fra SuperBrugsen og forældre der havde bagt kage - det skal der også lyde en stor tak for.

"Årets opvisning var den største opvisning i de 25 år - over 600 gymnaster var på gulvet og det er ikke set før. Det var en stor satsning med de meget store gæstehold - deres redskaber fylder meget, og kan skabe panik på det efterfølgende hold", fortæller Susan Rasmussen, formand for Jels IF's gymnastikafdeling.

Gennem årene har der været rigtig mange flotte opvisninger - ingen tvivl om det - men jubilæumsopvisningen ligger helt i toppen hvad gymnastik angår, og en helt sikker vinder, når vi snakker tidsplan, styr på redskaberne og almen gennemførsel.

Dagen kunne ikke gennemføres uden alle de frivillige instruktører, som år var iklædt nyt tøj, som Jels IF's sponsorudvalg har betalt størstedelen af - det vil gymnastikafdelingen gerne sige tusind tak for. Sluttelig vil gymnastikafdelingen sige en stor tak til alle dem - yder som nyder og giver som tager - i var med til at skabe den ønskede fest.

Jels IF's gymnastikafdeling ønsker alle et godt forår og en god sommer, og minder om at den traditionelle gymnastiksæson starter op igen i uge 38 og at der lige nu lægges sidste hånd på et nyt sommergymnastik tiltag - hold øje med jels-if.dk for mere information omkring dette.

24. marts 2018, kl. 20:50 (Dennis Kryger Sørensen)

• Murermester Leif Bruhn

• NBC Niels Brændekilde ApS