Følg Jels IF Vinterbaderne på facebook

De Blå Istapper klar til en ny sæson

VINTERBADERNE: De Blå Istapper, Jels Vinterbadeklub er en lokal forening for vinterbadere med hang til sauna, koldt vand, nærvær og hyggeligt selskab med andre glade vinterbadere.

Foreningen blev stiftet i efteråret 2014 af nogle lokale ildsjæle og optager 160 medlemmer i klubben. Vinterbadeklubben har hjemme i foreningshuset ved Jels Sø, hvor sauna og omklædningsrum er åbent for foreningens medlemmer på følgende dage:

Tirsdage: 16. - 20
Onsdage: 16 - 19
Torsdage: 16 - 20
Lørdage: 10 - 13
Søndage: 10 - 13

Sæsonen starter første søndag i september, som i år er den 1. september og varer til den 15. maj. Kontingent for medlemskab er 325,- kr. pr. sæson.

Foreningen arrangerer løbende events og arrangementer som yoga, welness, saunagus, foredrag og måneskinsbad og meget andet for foreningens medlemmer.

Du kan tilmelde dig her: http://www.jels-if.dk/vinterbaderne/tilmelding+se+hold/

Den første lørdag i februar er festivalteamet i De Blå Istapper, Jels Vinterbadeklub arrangør af Jels Vinterbadefestival, som hvert år trækker mange vinterbadere til fra nær og fjern. Billetterne til festivalen har de seneste år været total udsolgt på meget få timer. Billetterne til 2020-udgaven bliver sat til salg medio oktober 2019.

Alle er velkomne som medlemmer af De Blå Istapper, Jels Vinterbadeklub, børn og unge dog kun i følgeskab med en ansvarlig voksen deltager.

"Bestyrelsen lægger meget vægt på at det skal være hyggeligt og at der er en positiv, omsorgsfuld og afslappet omgangstone med respekt for det enkelte medlem", fortæller Jane Stark.

Badning sker på eget ansvar og badetøj er påkrævet. Af sikkerhedsmæssige grunde henstiller bestyrelsen til at man altid følges ad minimum 3 personer sammen.

Har du spørgsmål kan du kontakte os via De Blå Istappers Facebook-side eller på vinterbadefestival@jels-if.dk.

Vi glæder os til at se dig.

Velkommen i De Blå Istapper, Jels Vinterbadeklub.

10. august 2019, kl. 22:16 (Dennis Kryger Sørensen)