Følg Jels IF Gymnastik på facebook

Ny gymnastiksæson står for døren

GYMNASTIK: Jels IF's gymnastikafdeling har sommeren over arbejdet på at få lavet programmet til den kommende gymnastiksæson klar. Bestyrelsen sidder i øjeblikket med kursus tilmeldinger, velkomstsedler og holdbeskrivelser - så de er klar, når holdene starter op i uge 38.

Gymnastikafdelingen tilbyder i år gymnastik på fem hold - alle med base i Hallen.

"Vi har haft mangel på frivillige til springmodtagning, og har derfor ændret lidt på alderstrinnet på det store hold, som i år også har skiftet navn til Juniormix", forklarer Susan Rasmussen, formand for Jels IF's gymnastikafdeling.

Gymnastikafdelingen følger naturligvis DGI og myndighedernes retningslinjer vedr. corona og håndspritten vil stadig være en del af de faste rutiner og forældrene skal fortsat vente pænt udenfor i forhallen. Man skal selvfølgelig stadig blive hjemme fra gymnastik, hvis man er syg eller udviser symptomer på corona.

Kom og prøv!
Der er som altid to prøvegange på alle holdene. Du kan læse om alle hold og se træningstider på https://www.jels-if.dk/gymnastik/tilmelding+se+hold/.

"Sidste sæson var meget anderledes på alle punkter, så vi glæder os til mere normale tilstande og ikke mindst en opvisning i år", fortæller Susan Rasmussen og fortsætter:

"Vi har lige haft samlet alle instruktørerne til møde og aktivitet i Hallen - dejligt igen at have et møde, der ikke foregår hjemmefra".

Mikkel Ellegaard fra floorballafdelingen stod for det aktive indslag og alle bestyrelsesmedlemmer og instruktører fik sig rørt til en omgang floorball, inden der var aftensmad og instruktørmøde.

Der er i år blot to helt nye instruktører, så der vil være mange kendte ansigter, og de glæder sig alle til at komme i gang.

27. august 2021, kl. 21:57 (Dennis Kryger Sørensen)

• Gulvzonen
  • Jels Bilhus ApS