Følg Jels IF Fodbold på facebook

Jels IF rykker op i serie 5

FODBOLD: I foråret 2018 startede Jels IF op med herre senior fodbold igen, efter ikke at have haft noget seniorhold i en årerække. Det betød at holdet måtte "starte forfra" og påbegynde eventyret fra serie 6.

Og der er kæmpe opbakning til holdet - mere en 20 spillere møder mere eller mindre op fast til træning uge efter uge og holdet har klaret sig godt i de tre halvsæsoner der er gået. Faktisk så godt, at der fredag aften var der lagt op til oprykningsfest, hvis holdet kunne slå Seest Boldklub. For selvom der endnu venter én spillerunde, så ville holdet med en sejr i fredags være sikker på oprykning.

Og sejr blev det til - på 3-0. Desværre blev det af den kedelige slags - uden kamp, idet Seest måtte melde afbud til kampen... Dermed blev Jels-spiller snydt for den oprykningskamp, som de ellers så inderligt havde fortjent.

Men holdet har stadig lidt at spille for - nemlig at blive puljevinder. Der er to hold som rykker op og i sidste spillerunde på søndag mødes de to tophold, Jels IF og Hoptrup/Marstrup IF (som er nedrykker fra serie 5). Før kampen er Jels IF 3 point foran og har en væsentlig bedre målscore (+12 ift. Hoptrup/Marstrup IF) - og holdet skal således tabe med hele 7 mål, hvis ikke drengene skal ende som puljevinder.

Men hvis man kender holdet godt nok, så vil de helt sikkert gerne slutte af med manér og gå ubesejret igennem foråret's kampe.

Under alle omstændigheder venter der holdet kampe i serie 5 efter sommerferien - og faktisk er der også blevet tilmeldt et 7-mands hold, således at alle spille får mulighed for at komme i kamp hver uge!

10. juni 2019, kl. 22:17 (Kenneth Kryger Sørensen)