Støt Jels IF, hver gang du spiller på danskespil.dk

Forside | Badminton | Fodbold | Gymnastik | Håndbold | Karate | Løbemotion | Volleyball | Hovedbestyrelse | Festudvalg | Vennerne

Seneste nyt
Bestyrelse

Byfest 2014

Log på

STATISTIK

Antal besøg: 11995308

JOBBANK

WEB SPONSOR

FRØS VIKINGELØB

Frøs Vikingeløb 2013

Danmarks flotteste motionsløb? - kom selv og prøv!
Vi gentager de sidste fire års succeser og håber igen i år at se rigtig mange løbere til Frøs Vikingeløb 2013.

Se alle resultater fra
Frøs Vikingeløb 2013
og udskriv dit diplom her

Ruterne starter fra festpladsen ved Friluftsscenen. De første ca. 1,5 km løbes på asfaltvej og fortov med god plads til de forhåbentlig mange løbere.

2,0 km (Børneløb):
Der løbes ned af Søvej, hvor der drejes til højre af Enghavevej. Forenden af Enghavevej drejes der igen til venstre af Jarlsvej, og når man igen kan se søen drejes der en sidste gang til højre, hvorefter søstien følges til Søvej. Herfra kan måles ses lige frem.

5,5 km:
En tur rundt om Jels Nedersø. Først ind mod byen - langs golfbanen - Heksebroen og ad Søstien tilbage til udgangspunktet. Væskedepot efter 3 km.

10,0 km:
Samme forløb som den korte rute på de første 3,5 km. Herefter løbes en sløjfe i Barsbøl Skov, inden turen går ad Søstien tilbage til udgangspunktet. Væskedepot efter 3 km og efter 6 km.

Halvmarathon:
Der løbes først en tur rundt om Jels Nedersø. Efter at have passeret kort forbi startstedet løbes ud på en ca. 16 km rute omkring Jels Voldsted, Over Jels, Farris og Barsbøl Skov, hvor man møder ruten for 10 km, som følges tilbage til mål. Væskedepot efter 3 km, 8 km, 13 km og 17 km. Ved 13 km desuden frugt og energidrik.

Hvornår:
Torsdag den 15. august 2013.
- Halvmarathon starter kl. 18.15.
- 10,0 km starter kl. 19.00.
- 5,5 km starter kl. 19.10.
- 2,0 km (Børneløb) starter kl. 19.15.

Startnumre kan afhentes fra kl. 17.00.

Hvor:
Ved Friluftscenen på Søvej (lige ved Planetariet).

Distancer:
- 2,0 km (Børneløb).
- 5,5 km.
- 10,0 km.
- Halvmarathon.

Deltagergebyr:
- 2,0 km (Børneløb): 25 DKK (inkl. medalje!).
- 5,5 km: 50 DKK for voksne, 30 DKK for børn (til og med 15 år).
- 10,0 km: 60 DKK for voksne, 40 DKK for børn (til og med 15 år).
- Halvmarathon: 75 DKK (kun for voksne).

Fra og med søndag den 11. august 2013, hæves deltagergebyret med 20 DKK på alle distancer.

Der er ingen gebyrer ved tilmelding eller betaling.

Værdi- / bagageopbevaring:
Værdigenstande / bagage kan opbevares i Valhal, hvor der vil være vagter under hele løbet. Brug af værdi- / bagageopbevaring i Valhal sker på eget ansvar og er ganske gratis.

Forplejning:
Der er væskedepoter på alle ruter (undtagen børneløb). På halvmaraton desuden frugt og energidrik. Efter løbet er der frugt og væske i målområdet.

Forudbestil en grovbolle + kildevand
Der vil igen i år være mulighed for at forudbestille en grovbolle m. kylling, bacon, salat og dressing + 0,5 l. kildevand til afhentning efter løbet. Forudbestilling af dette skal foretages sammen med tilmeldingen og skal senest ske lørdag den 10. august 2013.

Præmier:
Der er præmier til vinderne i alle kategorier (drenge, piger, mænd og kvinder) på alle tre distancer (5,5 km, 10,0 km og halvmarathon). Alle børn der deltager i børneløbet får udleveret en medalje!.

Diplom:
Alle deltagere kan dagen efter løbet udskrive deres diplom via www.jels-if.dk.

Tilmelding/betaling:
Du kan tilmelde dig online her, hvor du samtidig skal betale med Dankort eller Visa/Dankort.
Tilmeldingen lukker torsdag den 15. august kl. 16.30. Eftertilmelding fra kl. 17.00 til 18.45 på festpladsen.

Løbssponsor:
Frøs Herreds Sparekasse.

Arrangør:
Jels Idrætsforening og Jels IF Løbemotion
Kratvænget 84, Jels
6630 Rødding

Tlf.: 22 93 88 14 (Svend Hansen)
E-mail: vikingeloeb@jels-if.dk.

CVR nr.: 22 26 73 10

Rutekort (klik for at se et større kort):

MEDLEMSLOGIN

JELS IF's SPONSORER

ONLINE TILMELDING

Copyright © 2001-2009 Jels IF og Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
Må ikke gengives i nogen form, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse.